Kolofon & povezave

Omejitev odgovornosti
Ta projekt se izvaja v okviru programa Srednja Evropa, ki ga sofinancira ERDF. Odgovornost za vsebino te spletne strani imajo njeni avtorji. Ne odraža nujno mnenja Evropskih skupnosti. Evropska komisija ne odgovarja za objavljene podatke in vsebine.


Vsebina
Steirisches Vulkanland kot vodilni partner projekta Cultural Capital Counts si v celotni pridržuje pravico, da ni odgovoren za aktualnost, pravilnost, popolnost ali kakovost zagotovljenih informacij. Ne prevzemajo nobene odgovornosti v zvezi s škodo povzročeno z uporabo informacij, vključno s katero koli vrsto informacij, ki so nepopolne ali nepravilne. Deli strani ali cele objave se lahko dopolni, spremeni, delno ali v celoti črta z uredniško odgovornostjo brez posebnega obvestila.

 

Reference in povezave
Avtor ni odgovoren za vsebine, povezave ali navedbe iz njegove strani - razen če je v celoti seznanjen z nelegalnimi vsebinami in bi lahko preprečili obiskovalcem te strani, da jih vidijo. Če nastane škoda zaradi uporabe informacij, odgovarja avtor besedila. Poleg tega avtor ni odgovoren za morebitne objave ali sporočila, ki so jih je objavili uporabniki na razpravah na svoji strani.


Avtorske pravice
Vsak Cultural Capital Counts material se lahko uporablja le po predhodnem dogovoru. Dovoljeno je tiskanje posameznih strani in PDF-datotek. Kopiranje ali uporaba CCC slikovnih predmetov, kot so fotografije, diagrami, logotipi itd. v katerih koli drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah je dovoljena le s pisnim soglasjem. Enako velja za vse fotografije, ki predstavljajo nesnovno dediščino ostalih partnerjev - te so avtorsko zaščitene.

Vprašanja v zvezi z vsebino te spletne strani lahko naslovite na komunikacijskega menedžerja ali vodilnega partnerja.

Uredniška odgovornost:
Kulturpark Eisenstraße-Ötscherland
Brunnengasse 2
A-3341 Ybbsitz
Telefon: +43 (0) 7443 866 00
Faks: +43 (0) 7443 866 00-22
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.eisenstrasse.info

www.central2013.eu

 

http://ec.europa.eu/regional_policy/index_en.cfm

  www.noel.gv.at
  www.steiermark.at
  www.vulkanland.at
  www.eisenstrasse.info
  www.veronainnovazione.it
  www.lamoro.it
  www.razvoj.si
  www.bovec.si
  www.dolina-soce.si
  www.oszko.hu
  www.pigkrosno.pl
  www.bsleipzig.de
  www.tu-cottbus.de
  http://immaterielleskulturerbe.unesco.at/en/


© Copyright projekt Cultural Capital Counts 2011-2014. Vse pravice pridržane.

 
Free Joomla Theme by Hostgator