Impresszum & linkek

Jogi nyilatkozat

A projekt az ERFA (Európai Regionális Fejlesztési Alap) társfinanszírozásában, az CENTRAL EUROPE programjának keretén belül valósul meg. A weboldal tartalmáért kizárólag a szerző felel, az nem feltétlenül tükrözi az Európai Közösségek véleményét. Az Európai Bizottság nem vállal semmilyen felelősséget az itt szereplő információk bármilyen használatáért.

Tartalom

A Steirisches Vulkanland, a projekt és a Cultural Capital Counts vezető partnereként fenntartja jogot arra, hogy nem vállal felelősséget a szolgáltatott információ aktualitásáéért, pontosságáért, teljességéért és minőségéért. Nem vállaljuk a felelősséget semminemű kárért, amely a szolgáltatott információk felhasználásából származik, beleértve a nem teljes és pontatlan információt is. A szerkesztőség minden külön bejelentés nélkül kibővítheti, megváltoztathatja, vagy teljes mértékben törölheti az internetes oldalak bizonyos részeit vagy akár teljes kiadványt.

Utalások és linkek

A szerző nem tehető felelőssé azért a tartalomért, amelyre a látogató erről az oldalról közvetlen vagy közvetett utalással (”linkkel”) juthat – kivéve, ha a szerző tudomással bír az oldal illegális tartalmáról és módjában állna megakadályozni az oldalhoz való hozzáférést. Amennyiben bármilyen károkozás következne be az ott közölt információk használatából, azért csak az adott információt tartalmazó oldal tulajdonosa, nem pedig a linket vagy utalást tartalmazó oldal tulajdonosa a felelős. A szerző továbbá nem tehető felelőssé azon üzenetek tartalmáért sem, amelyeket vitafórumok, vendégkönyvek vagy levelezési listák felhasználói küldtek.

Szerzői jogok

A Cultural Capital Counts projekthez kapcsolódó minden anyag csak előzetes hozzájárulás után használható fel. Egyes oldalak és elérhető PDF-fájlok nyomtatása megengedett. Cultural Capital Counts objektumok, úgymint képek, diagramok, szövegek, stb. felhasználása vagy sokszorosítása más elektronikus, vagy nyomtatott publikációkban kizárólag írásbeli megállapodás alapján lehetséges. Ugyanez vonatkozik kifejezetten azokra a képekre, amelyeken a Cultural Capital Counts projekt partnerei látható. Ezeket a képeket az adott projekt partnere szerzői jogai védik.

Kérjük, a weboldal tartalmával bárminemű kérdéssel forduljon a projekt kommunikációs menedzseréhez vagy a vezető partnerhez.

Felelős szerkesztő

Kulturpark Eisenstraße-Ötscherland
Brunnengasse 2
A-3341 Ybbsitz
Ausztria
Telefon: +43 (0)7443 866 00
Fax: +43 (0)7443 866 00-22
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet-cím: www.eisenstrasse.info

 

www.central2013.eu

 

http://ec.europa.eu/regional_policy/index_en.cfm

  www.noel.gv.at
  www.steiermark.at
  www.vulkanland.at
  www.eisenstrasse.info
  www.veronainnovazione.it
  www.lamoro.it
  www.razvoj.si
  www.bovec.si
  www.dolina-soce.si
  www.oszko.hu
  www.pigkrosno.pl
  www.bsleipzig.de
  www.tu-cottbus.de
  http://immaterielleskulturerbe.unesco.at/en/

 

© Copyright Cultural Capital Counts project 2011-2014. Minden jog fenntartva.

 
Free Joomla Theme by Hostgator